top of page
Search

✨Se še spomniš iskric v svojih očeh v otroških letih? ✨🤩✨

V Društvu Pot srca izvajamo terapije Access Bars in Energoterapije ✨


Življenje nam prinaša takšne in drugačne izkušnje, včasih preizkušnje, in tako se kdaj znajdemo v situaciji, ko ne vemo več, kako naprej, ko iščemo odgovor na neko vprašanje ali pot naprej. Iskrice v naših očeh začnejo ugašati in izginjati ... Lahko se znajdemo celo v situaciji, ko nam našo notranjo stisko začne sporočati tudi naše telo in nas pričnejo pestiti kakršnekoli fizične bolečine.


Bolečina v telesu je le govorica našega telesa - telo nam želi sporočiti, da nekaj ni v redu in da je nekaj treba spremeniti. Kar je dobro, saj vemo, kje nas čaka delo!


V teh primerih se je dobro odločiti za terapijo, ki nam pomaga spodbuditi pretok energije po telesu, in se telo začne samo zdraviti ali pa terapijo, ki nam pomaga preseči določena prepričanja, vzorce razmišljanja in navade, ki nam v življenju ne služijo več tako, kot si želimo.


Lahko naredimo nekaj zase, lahko spremenimo način razmišljanja, prepričanja, vzorce, navade, lahko odpravimo bolečine - in si povrnemo svoj žar in iskrice se ponovno zanetijo v naših očeh! ✨


Če, ali bolje, ko se odločiš za spremembo v življenju, fizično, mentalno ali duševno - ali pa kar vse troje, se odloči za terapijo Access Bars ali Energoterapijo v Društvu Pot srca! 💞✨


Dobrodošel/la! ✨💞


Postanimo najboljša verzija sebe in zasijmo z vsem svojim žarom! ✨✨💞💞💞✨





4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page