top of page

Zvočna terapija s Tibetanskimi skledami

Potrebuješ podporo pri fizičnem ali čustvenem zdravljenju? ​

​​

Zvočna terapija, masaža s tibetanskimi skledami, je starodavna oblika zdravljenja, popolne regeneracije in vzpostavljanja ravnovesja v fizičnem, psihičnem in energijskem telesu.  

Poteka individualno in je popolnoma prilagojena tebi, tvojim željam in potrebam.

Zvok in vibracije, ki jih ustvarjajo kovinske sklede, omogočajo globoko sprostitev in harmonizacijo telesa, čustev in uma. Usklajujejo energije, kar omogoča vzpostavljanje ravnovesja in spodbuja samozdravljenje na vseh nivojih našega bitja. Prodirajo zelo globoko in harmonično delujejo tako na celični ravni našega fizičnega telesa kot na ravni našega čustvenega in energijskega sveta.

 

Telo se regenerira, sproščajo se fizične bolečine, odpira se pretok energije, zdravijo se čustvene rane, odpravljajo se blokade in napetosti, uravnoveša se delovanje čaker, harmonizirata se leva in desna možganska polovica. Odpravlja se stres na vseh nivojih in iz telesa ter energijskega polja se čistijo toksini.

Vibracija in zvok skled potujeta tja, kjer jo potrebujemo. Kjer je blokada, se ustavi in jo preobrazi, odpravi. Tako vedno prejmeš natanko tisto, kar ta trenutek potrebuješ.

Posebnost tibetanskih posod je, da se jih polaga na telo in tako vibracija prodre globoko v telo in deluje kot globoka zdravilna masaža na vseh nivojih našega bitja.

Po terapiji boš občutil/a globoko sproščenost, močno obnovo telesa, mirnost čustev in jasnost uma.

zvočna terapija.jpg
zvočna kopel s tibetanskimi skledami1.jpg

Izkušnje po Zvočni terapiji s tibetanskimi skledami: 

"Med terapijo sem čutila vibracije po celem telesu, začelo se je pri nogah in šlo na celo telo. Po prvi terapiji se kar nisem mogla nehati smejati in po vsaki terapiji se vedno odlično počutim! V meni se prebudita radost in veselje do življenja." (Amalija, Trzin)

"Neverjetno, ob igranju skled se mi naježi celo telo. Vem, da gredo vibracije globoko in zdravijo celo moje bitje." (Lara, Kamnik)

"Po Zvočni terapiji sem se počutila, kot da lebdim!" (Irena, Trzin)

"Tudi jaz sem se takrat, ko sem bila pri tebi in še nekaj časa potem, počutila precej dobro. Zato že nekaj časa razmišljam, da bi se spet oglasila pri tebi. Čustvene prepreke so kar za nekaj časa izginile.

Hvala za to izkušnjo. Lepo bodi, Irena" (Irena, Trzin)

Zvočna kopel s Tibetanskimi skledami

Zvočna kopel s Tibetanskimi skledami

Zvočna kopel s tibetanskimi skledami je starodavna oblika popolne regeneracije in vzpostavljanja ravnovesja uma, telesa in duha.

Zvok in vibracije, ki jih ustvarjajo kovinske sklede, omogočajo globoko sprostitev, obnovo in harmonizacijo telesa, čustev in uma.

Usklajujejo energije, kar omogoča vzpostavljanje ravnovesja in spodbuja samozdravljenje na vseh nivojih našega bitja.

Zvok in vibracije prodirajo globoko v naše celice in globinsko zdravijo naše bitje na vseh ravneh: na psihični, čustveni, fizični in duhovni ravni.
 

Prodirajo zelo globoko in harmonično zdravijo tako na celični ravni našega fizičnega telesa kot na ravni našega čustvenega sveta.

Telo se med zvočno kopeljo regenerira, sproščajo se fizične bolečine, odpira se pretok energije, zdravijo se čustvene rane, odpravljajo se blokade in napetosti, uravnoveša se delovanje čaker, harmonizirata se leva in desna možganska polovica. Odpravlja se stres na vseh nivojih in iz telesa se čistijo toksini.

Vibracije in zvok skled potujejo tja, kjer jih potrebujemo. Kjer je blokada, se ustavijo in jo preobrazijo, odpravijo. Tako vedno prejmeš natanko tisto, kar tisti trenutek potrebuješ.

Med kopeljo se tako dogaja globoko zdravljenje na vseh nivojih in težja čustvena stanja se preoblikujejo v prijetna in lahkotna čustva

Po zvočni kopeli boš občutil/a globoko sproščenost, močno obnovo telesa, mirnost čustev in jasnost uma.

Z zvočno kopeljo te bom razvajala:
mag. Mojca Tavčar, učiteljica Hatha joge in Dao vaditeljica

Izkušnje po Zvočni kopeli s tibetanskimi skledami: 

"Res čudovita. Enkratna energijsko posvečena vsakemu udeležencu posebej. Preizkusila že kar nekaj podobnih. Vendar izpod Mojčinih rok nekaj posebnega in z globokimi občutji. Kdor uživa v teh vibracijah, priporočam to izkušnjo." (Simona, Domžale)

"Čudovita izkusnja. Danes kot prerojena po napornem tednu. Po dolgem času sem prespala vso noč v enem kosu. Neizmerno sem ti hvaležna." (Lili, Trzin)

"Vauu, draga Mojca, tole sem ti hotela napisati.
Hvala ti za čudovit večer. Bilo je božansko. Sama sem se počutila zelo ljubeče.
Vse skupaj, prostor, prižig svetega lesa, toplina, majhna skupina, bližina posod in tvoja izredna energija - čudovita kombinacija.
Za trenutek sem zaspala, zbudila sem se s svojim smrčanjem...hiiiii...to vem, ker tudi ponoči velikokrat sama sebe srečam .
Hvala, hvala Ti iz srca.
Bodi lepo in ostani tak sonček, kot si.
Objem,
Mojca"

"Na prvi zvočni kopeli sem zaspala, tokrat pa sem vse spremljala, bilo je čudovito! In komaj čakam, kako bo tretjič!" (Katja, Domžale)

"Všeč so mi bili nežni prehodi med posameznimi inštrumenti, pa tudi začetek in zaključek sta bila čudovita. Sploh je pa doživetje še toliko prijetnejše in bolj posebno zaradi čudovitega lesenega ambienta, ki pomirja že sam po sebi. Hvala!" (Katarina, Ljubljana)

 

Dobrodošel/la tudi ti v čudoviti svet zvoka in vibracij tibetanskih skled!

Informacije: 

Zvočna kopel poteka vsak 1. in 3. petek v mesecu od 20.00 do 21.30. 

Poteka v skupini do največ 8 udeležencev. 

Udeležba je potrjena s prijavo in vplačilom.

Zvočna kopel FB dogodek 1200x628.png
bottom of page