Prebuditev in nega ženske energije - Šola Belih tigric

On-line vadba

Vabim te k odkrivanju skritih delčkov sebe, k prebujanju in negovanju svojih ženskih potencialov, k prebuditvi Bele tigrice v tebi.
V FB skupini Prebuditev in nega ženske energije – Šola Belih tigric se boš naučila, kako se na najbolj naraven in preprost način povezovati s svojo ženskostjo, kako jo prebuditi in jo negovati. Z novim znanjem in vajami boš v sebi občutila mehko in sprejemajočo energijo, vso svojo preprostost, sočnost, nežnost, milino, garcioznost, radost, ljubezen in globoko notranje zadovoljstvo. Naučila se boš, kako ohranjati mladostnost, lepoto in zdravje. Naučila se boš prebuditi Belo tigrico v sebi.
Izvajamo različne dihalne in druge vaje za krepitev in povezovanje naših treh energijskih centrov, treh dan tienov, vaje za pretok mikrokozmične orbite, masaže jajčnikov, vaje z yoni jajčki, masaže prsi, vaje z jezikom, vaje za ohranjanje energije in kako ostati v lastni energiji ter druge prakse Belih tigric. Vsakih 14 dni izvajamo novo lunino vajico in se na ta način povezujemo z lunino energijo ter prebujamo resnično žensko energijo znotraj nas. V enem letu prakse tako spoznavamo vse lunine vaje in se povezujemo z njo skozi vse njene cikle. 
Izvedle bomo tudi 100 dnevni izziv vsakodnevne prakse - s čimer bomo popolnoma obnovile svojo vitalnost in sočnost. 
Vaje, ki jih izvajamo, temeljijo na praksah Belih tigric in kitajski tradicionalni medicini ter jih izvajamo v skladu z naravo in njenimi cikli - cikli letnih časov, sonca in lune.  
Bele tigrice so se imenovale starodavne taoistične ženske, ki so se odločile prebujati in negovati svojo žensko energijo, jo preobražati v življenjsko silo in naprej v duhovno esenco. Tako obnavljajo svojo lepoto in mladostnost z namenom, da lahko v polnosti realizirajo svoj ženski potencial in pogoje nesmrtnosti. Bela tigrica je ženska, ki se je odločila, da se bo posvetila sebi in svojo žensko energijo prebudila do te mere, da bo postala nesmrtnica. Biti nesmrtnica pomeni, da živiš zdravo in mladostno življenje tako dolgo, da izpolniš svoje poslanstvo, za katerega si bila rojena v ta svet.
V skupini se bomo družile celo leto, do prihodnjega maja, tako bomo spoznale način povezovanja s cikli narave skozi vse letne čase in skozi vse cikle lune.
Družimo se samo ženske in skupaj ustvarjamo zaupno, podporno in intimno okolje, v katerem lahko delimo svoje izkušnje, vprašanja in sočne intimnosti.
Tedensko se družimo v živo prek spleta, v spletni učilnici pa ti je na voljo tudi gradivo, opis vaj, metod in tehnik ter druge zanimivosti.
Namen skupine je prebujanje in negovanje ženske energije v nas, ob povezovanju z naravo in njenimi cikli. Namen je, da se prebudimo kot Bele tigrice.
To dosegamo s spoznavanjem znanja taoističnih Belih tigric, kako delovati v svetu kot ženske, kako se povezovati s sabo, svojo ženskostjo in z naravo. Spoznavamo načine delovanja, vaje, metode in tehnike taoističnih belih tigric, kako obnavljati svojo lepoto in mladostnost.
Urnik in vsebina:
💋 vsak teden LIVE v skupini (60 - 90 min)
💋 bogate, uporabne in enostavne vsebine, vaje, metode in tehnike taoističnih belih tigric za povezovanje s sabo, svojo ženskostjo in z naravo
💋 odgovori na vprašanja
💋 konstruktivne razprave vseh belih tigric
Informacije:
🖇 Začetek: 22.5.2020
🖇 Lahko se pridružiš kadarkoli! 
🖇 Trajanje: 1 leto (12 sklopov)
🖇 Tvoja investicija: 27 eur za 1 sklop predavanj
🖇 Prvi sklop: od 22.5. do 20.6.
🖇 Drugi sklop: od 20.6. do 15.7.
🖇 Tretji sklop: od 25.7. do 15.8.
🖇 Četrti sklop: od 19.8. do 18.9.
🖇 Peti sklop: od 20.9. do 16.10.
🖇 Prijaviš se na mejl: drustvopotsrca@gmail.com s priloženim potrdilom o vplačilu na TRR Društva: SI56 6100 0000 8116 919 ali s klikom na spodnji gumb (in po mejlu pošlješ potrdilo o vplačilu): 
🖇 Vplačilo do začetka novega sklopa je pogoj za članstvo v skupini
Program od 20.9. do 17.10.:
1. srečanje, 20.9. ob 20.00: Jesensko enakonočje - Priprava na Festival Razsvetljenja, ki bo 22.9.
2. srečanje, 25.9. ob 20.00: Energijska zaščita in 18. lunina vaja
3. srečanje, 3.10. ob 20.00: Ritual čustvenega očiščenja
4. srečanje, 11.10. ob 20.00: Zakaj je menstruacija darilo ženski? in 19. lunina vaja

Vadbe ostanejo na zidu v času tekočega sklopa in jih lahko spremljaš kadarkoli in prilagodiš svojim potrebam.
Vabljena, da si vzameš čas zase in z enostavnimi tehnikami prebudiš svojo ženskost - svojo Belo tigrico!
 
 
Z ljubeznijo ❤️
 
Mojca
Društvo Pot Srca, Telefon: 041 821 401, E-pošta: drustvopotsrca@gmail.com
Davčna številka: 71172092, TRR: SI56 6100 0000 8116 919

© 2017, last update 31.8.2017 by Društvo Pot Srca

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now