top of page

Šola Belih tigric:
Prebuditev in nega ženske energije

Spletna vadba

Šola Belih tigric.png

V Šoli Belih tigric - Nega ženske energije - se ženske s preprostimi taoističnimi tehnikami povezujemo z naravo in njenimi cikli, da pridemo v svojo moč in žensko energijo, postavimo temelje za trdno zdravje in dobro počutje ter postanemo neusahljiv vir energije.

Naučila se boš preprostih, a zelo učinkovitih vaj in tehnik taoističnih Belih tigric, ki te bodo povezale s tvojo notranjo močjo in ženkostjo. Prebudila boš izvor lastne energije in se jo naučila uporabljati za svoje zdravje, vitalnost, lepoto, mladostnost in pomlajevanje.

 

Občutila boš mehko in sprejemajočo energijo ter vso svojo notranjo moč, sočnost, nežnost, preprostost, milino, gracioznost, senzualnost, radost, ljubezen in globoko notranje zadovoljstvo. Prebudila boš svojo notranjo moč. Naučila se boš tehnik za povrnitev in ohranjanje mladostnosti, lepote in zdravja. V tebi se bo prebudila Bela tigrica.

Vsak mesec se v Šoli Belih tigric posvetimo aktualni temi glede na ritem narave. Potujemo z naravo - letnimi časi, Soncem in Luno ter njihovimi cikli. Tako se pripenjamo na njihovo energijo, saj predstavljajo neizčrpen vir energije. In življenje, pripeto na neizčrpen vir energije narave, postane lahkotnejše in bolj preprosto. 

Kot pravi Lao Tzu: "Mojster nič ne naredi, vendar nič ne ostane nedovršeno."

V Šoli Belih tigric izvajamo različne vaje in tehnike za krepitev in povezovanje naših treh energijskih centrov, za pretok mikrokozmične orbite, masaže prsi, notranjih organov in črevesja, masaže jajčnikov, dihanje z maternico in jajčniki, vaje z yoni jajčki, tehnike za ohranjanje energije in metode energijske zaščite, metodo moksanja, aktivacijo pomembnih akupresurnih točk ter druge prakse Belih tigric. Dotaknile se bomo tudi skrivnih praks za pomlajevanje, ki so bile dolgo časa dostopne le ženskam v kitajskih templjih, namenjenih kultivaciji ženske energije. 
Vsakih 14 dni v Šoli Belih tigric izvajamo novo Lunino vajo in se na ta način povezujemo z Lunino esenco ter prebujamo resnično žensko Jin energijo znotraj nas. V enem letu prakse bomo spoznale vse Lunine vaje in se s potovanjem skozi vse njene cikle povezale z vsemi aspekti njene Jin esence. 
​​​
Vaje, ki jih izvajamo, temeljijo na praksah Belih tigric in kitajski tradicionalni medicini ter jih izvajamo v skladu z naravo in njenimi cikli - cikli letnih časov, Sonca in Lune.  
Bele tigrice so se imenovale starodavne taoistične ženske, ki so se odločile prebujati in negovati svojo žensko energijo, jo preobražati v življenjsko silo in naprej v duhovno esenco. Tako obnavljajo svojo lepoto in mladostnost z namenom, da lahko v polnosti realizirajo svoj ženski potencial in pogoje nesmrtnosti. Bela tigrica je ženska, ki se je odločila, da se bo posvetila sebi in svojo žensko energijo prebudila do te mere, da bo postala nesmrtnica - da bo živela zdravo in mladostno življenje tako dolgo, da izpolni svoje poslanstvo, za katerega je bila rojena v ta svet.
V skupini se bomo družile celo leto - skozi 13 sklopov, vse do prihodnjega maja, tako bomo spoznale način povezovanja s cikli narave skozi vse letne čase in skozi vse cikle Sonca in Lune.
Tedensko se družimo v živo prek spleta, v spletni učilnici ti je na voljo še gradivo, opis vaj, metod in tehnik ter druge zanimivosti.
Družimo se samo ženske in skupaj ustvarjamo zaupno, podporno in intimno okolje, v katerem lahko delimo svoje izkušnje, vprašanja in sočne intimnosti.
Namen Šole Belih tigric je, da ženske stopimo v svojo moč, prebudimo energijo ženske in postavimo trdne temelje za zdravje, vitalnost, lepoto, mladostnost in dolgoživost. Namen je, da se skozi povezovanje z naravo in njenimi cikli prebudimo kot Bele tigrice.
To dosegamo s spoznavanjem znanja taoističnih Belih tigric, kako delovati v svetu kot ženske, kako se povezovati s sabo, svojo močjo in ženskostjo ter z naravo in njenimi cikli. Spoznavamo načine delovanja, vaje, metode in tehnike taoističnih Belih tigric, kako krepiti moč, zdravje in vitalnost, obnavljati svojo lepoto in mladostnost ter dosegati dolgoživost in nesmrtnost.

Urnik in vsebina:
❤️ vsak teden spletno srečanje v živo v FB skupini (60 - 90 min)
❤️ bogate, uporabne in enostavne vsebine, vaje, metode in tehnike taoističnih Belih tigric za povezovanje s sabo, svojo močjo in ženskostjo ter z naravo
❤️ odgovori na vprašanja
❤️ konstruktivne razprave vseh Belih tigric
Program:
🖇 Prvi sklop: od 22.5. do 20.6.: Povezovanje z Jin in Jang energijo ter predstavitev 3 zakladov
🖇 Drugi sklop: od 20.6. do 15.7.: Prebujanje in povezovanje srčnega ter spolnega energijskega centra 
🖇 Tretji sklop: od 25.7. do 15.8.: Krepitev spolne energije z masažo prsi
🖇 Četrti sklop: od 19.8. do 18.9.: Priprava na zdravo jesen, močna pljuča in dober imunski sistem
🖇 Peti sklop: od 20.9. do 16.10.: Energijska zaščita in čustveno očiščenje
🖇 Šesti sklop: od 17.10. do 13.11.: Zdravje notranjih organov in moč maternice
🖇 Sedmi sklop: od 14.11. do 4.12.: Zimska kultivacija energije in Joni jajčkanje
🖇 Osmi sklop: od 6.12. do 31.12.: Negovanje ženske energije pozimi in priprava na Sončev obrat
🖇 Deveti sklop: od 1.1. do 31.1: Krepitev čustvenega in energijskega ravnovesja
🖇 Deseti sklop: od 1.2. do 28.2: Priprava na pomlad in aktivacija energije jeter
🖇 Enajsti sklop: od 1.3. do 31.3: Bele tigrice krepimo in čistimo energijo jeter
🖇 Dvanajsti sklop: od 1.4. do 30.4: Jasen pogled naprej in kreacija življenja
🖇 Trinajsti sklop: od 1.5. do 31.5: Krepimo energijo srca

 

Informacije & Prijava:
🖇 Šoli se lahko pridružiš kadarkoli! 
🖇 Trajanje: 1 leto (13 sklopov)
🖇 Vplačilo do začetka novega sklopa je pogoj za članstvo v skupini
Vadbe ostanejo na zidu v času tekočega sklopa in jih v tem času lahko spremljaš kadarkoli in spremljanje prilagodiš svojim potrebam.
 
Vabim te v prebujanje svoje senzualnosti, magnetičnosti in globoke notranje moči ter v čarobno občutenje ženskosti!
 
 
Z ljubeznijo ❤️
 
Mojca
Kaj je Šola Belih tigric prinesla udeleženkam: 
"Mojca, to sem verjetno iskala skozi celotno odraslo življenje, pa mi je bilo dano, da sem našla. Moram ti priznati, da se počutim samozavestnejšo, notranje izpopolnjeno. Zame je največji napredek, da se fokusiram nase in poslušam sebe, pa ne iz egoizma. LILI SE IMA PRI 53 LETIH RADA. Ne iščem potrditve v okolici in partnerskem odnosu (mimogrede, vedno sem krivdo prevzemala nase, da je kaj narobe z mano, ker intima ne deluje, kot bi si jaz ŽELELA). Odkar gradim temelje in negujem spodnji dan tien, se prebujam. Postajam spet to, kar sem nekoč že bila in čutila. Osvobodila sem se občutka krivde. Jaz sem popolnoma Ok. Z mano ni bilo nikoli nič narobe. O, katarza, da sem to spoznala. Mislim, da delujem tudi na okolico drugače, z drugačno energijo. Sodelavka je pokomentirala, da sem bolj "sarf in gajstna" kot kompliment. Skratka, Lili se je prebudila kot Trnuljčica iz globokega spanja in končno zaživela. Juhu!" (Lili)
"Pred dvema mesecema sem slučajno naletela na spletni program Bele tigrice. Ker sem že od prej okvirno poznala zadevo, sem se odločila, da se tokrat pridružim tej skupini. Mojčina navodila so zelo jasna in nazorna, tako da vajam ni težko slediti. Seveda pa je potrebno vložiti nekoliko lastnega časa in vztrajnosti, da se pokažejo rezultati. In so se pokazali in to že po slabih dveh mesecih srkanja lune, moksanja, uporabe Joni jajčka in savne ter rednega izvajanja zdravilnih zvokov, se je začela moja menstruacija uravnavati z Luninimi cikli. Poleg tega so se mi zmanjšale bolečine in glavobol pred menstruacijo, ki je postala tudi blažja in krajša. Pa tudi počutje se je zelo spremenilo; postala sem bolj mirna, prijazna in vesela. Tako da vabim dekleta vseh starosti, ki si želijo spremembe počutja in jim ni odveč nameniti nekaj časa zase, da se nam pridružijo. Imamo se fajn." (Tanja)
"Mojca, jaz se spreminjam na vseh nivojih mojega življenja. Sem zadovoljnejša sama s sabo. Premorem več samozavesti in všeč sem si in to energijo tudi oddajam okolici in me drugače sprejemajo. Govorim na poslovnem področju. Ne prehitevam in ne vem, kako se bo razvijal partnerski odnos. Ja, seveda nadaljujem in se neskončno veselim dela na sebi kljub mojim letom. Nikoli ni prepozno." (Lili)
"Veliko sprememb se mi dogaja in tolikšne ljubezni do sebe nisem nikoli čutila oziroma si je nisem dovolila." (Lili)
Krepimo energijo srca_Šola Belih tigric_

Ženski krogi

VADBA V ŽIVO

Ženski krogi so krogi, kjer se srečujemo ženske in v srečanjih združujemo redno prakso ter povezovanje.  v ženski energiji. Na srečanjih delimo svoje izkušnje, si nudimo oporo in podporo. S tem krepimo ženski princip, ki postaja vedno bolj pomemben.

V praksi te bom vodila Mojca Tavčar, dolgoletna dao praktikantka in vaditeljica Hatha Joge, hkrati pa bomo s svojo lepo energijo prispevale v skupino vse udeleženke.

Redna vadba poteka ob četrkih: 20.00 - 21.00

Toplo vabljena!

Ženski krogi.png
bottom of page