Prebuditev in nega ženske energije - Šola Belih tigric

On-line vadba

Vabim te k odkrivanju skritih delčkov sebe, k prebujanju in negovanju svojih ženskih potencialov, k prebuditvi Bele tigrice v tebi.
V FB skupini Prebuditev in nega ženske energije – Šola Belih tigric se boš naučila, kako se na najbolj naraven in preprost način povezovati s svojo ženskostjo, kako jo prebuditi in jo negovati. Z novim znanjem in vajami boš v sebi občutila mehko in sprejemajočo energijo, vso svojo preprostost, sočnost in gracioznost. Naučila se boš prebuditi belo tigrico v sebi.
Bela tigrica je ime za žensko, ki se je odločila prebujati in negovati svojo žensko energijo, jo preobražati v življenjsko silo in naprej v duhovno esenco. S tem bela tigrica obnavlja svojo lepoto in mladostnost z namenom, da lahko v polnosti realizira svoj ženski potencial in pogoje nesmrtnosti. To je ženska, ki se je odločila, da se bo posvetila sebi in svojo žensko energijo prebudila do te mere, da bo postala nesmrtnica. Biti nesmrtnica pomeni, da živiš zdravo in mladostno življenje tako dolgo, da izpolniš svoje poslanstvo, za katerega si bila rojena v ta svet.
V skupini se bomo družile celo leto, do prihodnjega maja, tako bomo spoznale način povezovanja s cikli narave skozi vse letne čase in skozi vse cikle lune.
Družile se bomo samo ženske in s svojo prisotnostjo ustvarjale zaupno, podporno in intimno okolje, v katerem bomo lahko delile svoje izkušnje, vprašanja in sočne intimnosti.
Tedensko se bomo družile v živo prek spleta, v spletni učilnici pa ti bo na voljo tudi gradivo, opis vaj, metod in tehnik ter druge zanimivosti.
Namen skupine je prebujanje in negovanje ženske energije v nas, ob povezovanju z naravo in njenimi cikli. Namen je, da se prebudimo kot bele tigrice.
To bomo dosegale tako, da bomo spoznavale znanje taoističnih belih tigric, kako delovati v svetu kot ženske, kako se povezovati s sabo, svojo ženskostjo in z naravo. Spoznavale bomo načine delovanja, vaje, metode in tehnike taoističnih belih tigric, kako obnavljati svojo lepoto in mladostnost.
 
Urnik in vsebina:
💋 vsak petek ob 20.00 LIVE v skupini (60 - 75 min)
💋 uporabne vsebine, vaje, metode in tehnike taoističnih belih tigric za povezovanje s sabo, svojo ženskostjo in z naravo
💋 odgovori na vprašanja
💋 konstruktivne razprave vseh belih tigric
Informacije:
🖇 Začetek: 22.5. ob 20ih
🖇 Lahko se pridružiš kadarkoli! 
🖇 Trajanje: 1 leto
🖇 Tvoja investicija: 27 eur na mesec oziroma 1 sklop predavanj
🖇 Prvi sklop: od 22.5. do 20.6.
🖇Drugi sklop: od 20.6. do 15.7.
🖇 Prijaviš se na mejl: drustvopotsrca@gmail.com s priloženim potrdilom o vplačilu na TRR Društva: SI56 6100 0000 8116 919 ali s klikom na spodnji gumb (in po mejlu pošlješ potrdilo o vplačilu): 
🖇 Vplačilo do 20. tekočega meseca je pogoj za članstvo v skupini
 
Vadbe bodo ostale na zidu v tekočem mesecu (torej v času posameznega sklopa) in jih lahko spremljaš kadarkoli in prilagodiš svojim potrebam.
Vabljena, da si vzameš čas zase in z enostavnimi tehnikami prebudiš svojo ženskost - svojo Belo tigrico!
 
 
Z ljubeznijo ❤️
 
Mojca
Društvo Pot Srca, Telefon: 041 821 401, E-pošta: drustvopotsrca@gmail.com
Davčna številka: 71172092, TRR: SI56 6100 0000 8116 919

© 2017, last update 31.8.2017 by Društvo Pot Srca

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now