top of page

Access Bars

Access-Bars 3.jpg
access-bars 2.jpeg

Bi rad/a naredil/a spremembo v življenju? 

Pa ne veš, kje ali kako začeti? 

Tu sem zate, da ti pomagam narediti prvi korak!

 

Z Access Bars s svetovanjem!

S svetovalnim pogovorom bova najprej raziskala/i, kaj v življenju želiš spremeniti, ter poiskala/i možnosti, na kakšen način boš to spremenil/a.

 

Predala ti bom tehnike in orodja, s katerimi boš vsak trenutek dneva spreminjal/a svojo realnost. 

 

Nato bova na energijski ravni z Access Bars tehniko prečistila/i vse, kar te ovira na poti do življenja, kot si ga želiš. 

Tako boš začel/a ustvarjati takšno življenje, kot si ga želiš in ti je namenjeno!

 

Na vseh področjih življenja lahko cvetiš in živiš, kot si želiš, in prav vsakemu od nas to pripada! 

KAKO JE LAHKO ŠE BOLJŠE KOT TO?

VSE ŽIVLJENJE PRIHAJA K MENI LAHKOTNO, RADOSTNO IN VELIČASTNO!

Kaj je Access Bars?

Z Access Bars tehniko na energijski ravni spreminjamo vzorce v našem življenju, ki jih ne potrebujemo in nam ne služijo več.

Rahel dotik pomembnih točk na glavi sproži energijski pretok in odpravi energijske blokade v našem telesu. Ustvari se pretočnost in ustvarijo se nove možnosti.

Spremenimo lahko vse, kar v našem življenju ne deluje, na kateremkoli področju našega življenja - zdravje, sreča, mir, odnosi, telo, ustvarjalnost, denar, nadzor, oblika, struktura, radost, žalost, zavest itd. 

 

Z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo in odpravimo naša prepričanja - vse energijske naboje, ki so se tekom življenja nabrali v nas. 

 

Kar 98% prepričanj smo namreč prevzeli iz okolice in to močno vpliva na naš pogled na svet in kako živimo. Le v 2% živimo iz svoje lastne biti. 

 

 Z Access Bars pobrišemo te nekoristne "datoteke", iz okolice prevzete vzorce, navade, in prepričanja, ki se nahajajo v našem umu in nas omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Access Bars tehnika omogoča, da nam ni potrebno vedeti in razumeti, ampak enostavno sprošča naboj, ki se je nabral do danes, in zrahlja ter premakne gosto, zastalo energijo, ki jo ustvarjajo prepričanja, ki se jih ne zavedamo. 

 

Access Bars je nežna terapija z močnimi učinki.

 

Po njej se boš počutila lahkotno in sproščeno, kot po zares dobri masaži. Poleg tega se ti bo lahko tvoje življenje začelo spreminjati v smer, kamor si si vedno želela.

Kaj vključuje Access Bars s svetovanjem?

Poleg Access Bars tehnike vključuje tudi svetovalni pogovor, na katerem boš na stvari pogledal/a iz nove perspektive. Prejel/a boš tudi učinkovita orodja, s katerimi boš na lahkoten način začel/a spreminjati svoje življenje. 

Lahko se odločiš tudi samo za Access Bars tretma brez svetovanja. 

 

Informacije: 

 

Access Bars tretma traja 75 min, cena je 65 €.

Access Bars s svetovanjem traja 120 minut, cena je 90 € in vključuje svetovalni pogovor, Access Bars tretma in učinkovita praktična orodja za vsakodnevno uporabo. 

Lahko se odločiš tudi za paket 3 x Acces Bars s svetovanjem za ugodno ceno 255 €! 

(Priporočljivo je, da se jih izvede zaporedoma v roku 3 tednov.)

120 min tretmaja vključuje 45 minut svetovanja in 75 minut Access Bars tretmaja; vsake dodatne začete pol ure svetovanja je 20 €. 

Access Bars.jpg
Access Bars 3.jpg
Access-bars.png

Izkušnje po Access Bars: 

"Mojca, super je bilo, da sem bila v ponedeljek pri tebi na tretmaju, da sem potem vse izzive tega tedna drugače sprejela. Okvaro avta, težek sestanek... Dobila sem nov pogled na določene stvari v življenju in orodja uporabljam vsak dan! Sploh v odnosu s partnerjem in otroki mi drugačna perspektiva in orodja pridejo neznansko prav. Spreminjam svojo realnost in sprejemam svoje poslanstvo." (Petra, Ljubljana)

"Vsakič se po terapiji počutim super in popolnoma sproščeno. Navadno grem po kosilu malo spat, ko pridem na terapijo, pa se počutim veliko bolj spočito, kot če samo spim." (Lenči, Trzin)

"Na terapijo sem prišla zaradi zatečenih in zelo bolečih nartov. Med terapijo je bolečina kar popustila in mi je po dolgih tednih bolečine končno odleglo." (Terezija, Ihan)

"Po terapiji sem se počutila super sproščeno, kot prenovljena. Priporočam! Hvala, Mojca!" (Andreja, Komenda)

bottom of page