Access Bars® terapija

 

Z Access Bars tretmajem AKO JE LAHKO ŠE BOLJŠE KOT TO?

VSE ŽIVLJENJE PRIHAJA K MENI RADOSTNO, LAHKOTNO IN VELIČASTNO !

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness™, s katero lahko spreminjamo vzorce v našem življenju, ki jih ne potrebujemo in nam ne služijo. Z njimi lahko spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju. 

 

Z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo in odpravimo naša prepričanja - vse naboje, ki so se tekom življenja nabrali v zvezi s pomembnimi področji našega življenja (zdravje, sreča, mir, odnosi, telo, ustvarjalnost, denar, nadzor, oblika, struktura, radost, žalost, zavest itd). Z Access Bars®  pobrišemo vse nekoristne "datoteke", ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Access Bars® terapija omogoča, da nam ni potrebno vedeti in razumeti, ampak enostavno sprošča naboj, ki se je nabral do danes, in zrahlja ter premakne gosto, statično energijo, ki jo ustvarjajo prepričanja, ki se jih ne zavedamo. 

 

Access Bars® je nežna terapija, v kateri boste zagotovo uživali. Po njej se boste počutili lahkotno in sproščeno. Najmanj, kar se vam lahko zgodi po terapiji Access Bars®, je, da se boste počutili kot po dobri masaži, najboljše pa, da se vam bo vaše življenje začelo spreminjati v smer, kamor ste si vedno želeli.

Access Bars® tretma traja približno 90 minut, cena je 60 EUR in vključuje tretma in pogovor pred in po terapiji. 

Prejel/a boš tudi učinkovita orodja, s katerimi boš na lahkoten način začela spreminjati svoje življenje. 

Društvo Pot Srca, Telefon: 041 821 401, E-pošta: drustvopotsrca@gmail.com
Davčna številka: 71172092, TRR: SI56 6100 0000 8116 919

© 2017, last update 9.2.2021 by Društvo Pot Srca

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now