Društvo Pot Srca, Telefon: 041 821 401, E-pošta: drustvopotsrca@gmail.com
Davčna številka: 71172092, TRR: SI56 6100 0000 8116 919

© 2017, last update 31.8.2017 by Društvo Pot Srca

Trebušni ples

Kaj je trebušni ples?

Trebušni ples je ples, primeren za vse ženske, ki si želimo plesati in izražati sebe, prebujati svojo senzualnost, ženskost in gracioznost. 
 
Vadba je sestavljena na način, da čim bolje začutimo svoje telo, ga spoznamo in se ga naučimo uporabljati. V procesu občutenja in spoznavanja telesa se prebujamo fizično, čustveno in čutno.
 
Za trebušni ples so značilne izolacije (gibi npr. samo z boki ali samo s prsnim košem ali rokami...), valoviti gibi (npr. snake arms) in odsekani gibi (npr. shimmy) ...
 
Za natačno in pravilno gibanje je potrebno razviti ustrezno mišično strukturo, zato nam vadba pomaga tudi pri pravilni telesni drži, kar lahko odpravi tudi pogoste bolečine v križu. Prepoznavati in uporabljati namreč začnemo mišice, ki jih prej sploh nismo poznale, poleg tega pa smo med vadbo ves čas pozorne na pravilno telesno držo in pravilno izvajanje gibov.
 
Ko izboljšujemo svojo fizično strukturo telesa in se gibamo z glasbo ter melodija v nas prebuja izraznost in čutnost, medtem ko nas ritem prizemljuje ter nas dela močne in odločne, postajamo bolj in bolj samozavestne in opolnomočene.
 
Vabljena, da se prebudiš in zažariš s svojo čutno energijo ženskosti!
 
Z redno vadbo v novi sezoni pričnemo v septembru - vsak torek ob 20.00!
 
Dobrodošla!
Izjava udeleženke: 
"Učimo se in odkrivamo čutenje lastnega telesa, ženstvenosti, krepimo in spodbujamo samozavest, večamo sproščenost in izboljšujemo gibčnost telesa." (Jožica)
  Trebušni ples - redna vadba:  
  Kdaj: vsak torek od 20.00 - 21.30
          
  Kje: Vrtec Žabica, Trzin, Ploščad dr. Tineta                         Zajca 1, 1236 Trzin
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now