Društvo Pot Srca, Telefon: 041 821 401, E-pošta: drustvopotsrca@gmail.com
Davčna številka: 71172092, TRR: SI56 6100 0000 8116 919 (DELAVSKA HRANILNICA d.d., Ljubljana)  

© 2017, last update 31.8.2017 by Društvo Pot Srca

Hatha joga za začetnike in izkušene

Hatha joga za začetnike in izkušene: 
Kdaj:                ponedeljek 19.00 - 20.30 
 
torek 11.00 - 12.30
 
sreda 19.00 - 20.30  
   četrtek 19.00 - 20.30 
       
Kje: Trzin

Kaj je Hatha joga?

Vabljeni na HATHA JOGO - JOGO ZA DUŠO IN TELO - kjer se bomo posvetili celemu našemu bitju - razgibali bomo telo, um & duha.
Z izvajanjem telesnih asan, različnih sprostitvenih, dihalnih in meditacijskih tehnik bomo poskrbeli za to, da se bomo po vadbi počutili sproščene ter hkrati polne sveže energije. Vstop v nov dan bo lepši in naš pogled na svet bolj svež! 

Vadba se izvaja v majhni skupini in je prilagojena vsakemu udeležencu, zato je primerna tako za začetnike kot za izkušene. 
Z redno vadbo v novi sezoni pričnemo v februarju! 

Aroma joga

Kaj je Aroma joga?

Aroma joga je vadba za vsakogar, ki si želi na naraven način okrepiti zdravje in pozitivno vplivati na svoje dobro počutje. Vadba joge v prostoru, polnem esenc eteričnih olj, nam omogoči, da postanemo še bolj pozorni, sprejemajoči, povezani, prizemljeni, privzdignjeni in prisotni, saj eterična olja, tako kot jogo, že tisočletja uporabljamo za zdravljenje in uravnovešanje povezave med umom in telesom. 
Učinki eteričnih olj so hitri in močni, saj skozi dihalne poti hitro prodrejo do naših možganskih centrov, ki takoj začnejo proizvajati hormone, ti pa vplivajo na naše počutje. Raziskave kažejo, da so sledi eteričnih olj po vdihovanju ali nanosu na kožo v našem krvnem obtoku prisotni že po nekaj minutah. Prav tako dokazano eterična olja vplivajo na naše dobro počutje in sprostitev, in sicer zaradi hormonov, ki jih ob njihovem vplivu naš organizem prične nemudoma sproščati. Glede na to, da je vonj najhitrejša in najlažja pot do limbičnega sistema možganov, od koder nadziramo in procesiramo spomine, instinkte in vitalne funkcije, je uporaba terapevtskih eteričnih olj ob vadbi joge povsem smiselna. 
Eterična olja lahko uporabljamo v razpršilcih, lahko jih inhaliramo ali jih nanašamo topično za takojšnje rezultate. Najpomembnejši učinki eteričnih olj in vadbe aroma joge so: 
- večja jasnost uma
- lajšanje stresa in tesnobnosti
- spodbujanje počitka
- pomirjanje mišic in sklepov
- podpora imunskemu sistemu. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now