top of page

Cvetoča & Sijoča:
8-tedenska obnova
ženske vitalnosti in zdravja

Spletna vadba

Cvetoča in Sijoča.png

Popolna 8-tedenska obnova ženske vitalnosti in zdravja!

Jesen je obdobje, ko se v naravi aktivira energija elementa kovine in z njim energija naših organov: pljuč, debelega črevesja, kože. 

Energija v naravi se prične umirjati in zapirati vase - element kovine namreč energijsko predstavlja krčenje, stiskanje in obračanje vase. Zato je smiselno, da se v tem obdobju pričnemo umirjati, si vzamemo več časa zase, zbiramo energijo, se poglabljamo vase in potujemo v svoj center. To nam bo v dolgih zimskih dneh prinašalo trdno zdravje in notranji mir. 

Energija kovine je povezana tudi s spuščanjem in odpuščanjem.

In zdravje naših notranjih organov, predvsem pljuč in debelega črevesja, je odvisno od tega, koliko slabih občutkih, zamer in razočaranj, pravzaprav vsega, kar nam ne služi, zmoremo spustiti in se jih lahko osvobodimo. Spustimo vse, kar ne potrebujemo, ter svobodno in lahkotno zadihamo. 

Tudi koža je organ, s katerim dihamo, in skozi kožo sprejemamo in spuščamo. Zato ti bo ta praksa prinesla tudi lepo, čisto, mladostno kožo. 

S krepitvijo pljuč in debelega črevesja se hkrati vzpostavlja harmonija vseh notranjih organov in krepi se tudi imunski sistem, zato boš s prakso pridobila tudi trdno zdravje. 

V naši skupni 8-tedenski praksi boš z dihalnimi tehnikami, tehnikami čiščenja čustvenega sveta, tehnikami zaščite in aktivacijo pomembnih akupresurnih točk močno okrepila svoje zdravje in ponovno začutila močno življenjsko silo.

S skrivnimi tehnikami Belih tigric si boš povrnila mladostnost in vitalno življenjsko energijo.

S tabo bom delila skrivne tehnike, ki jih daiostične mojstrice nesmrtnosti, Bele tigrice, uporabljajo za pomlajevanje, kultivacijo spolne energije in negovanje vitalnosti ter duhovni napredek, ki naravno sledi.

Bele tigrice s preprostimi vajami in tehnikami, ki jih bom delila s tabo, ohranjajo mladosten videz, popolno vitalnost, zdravje in dosegajo visok nivo duhovnega razvoja.

Skupaj bomo 8 tednov v podpornem in spodbudnem okolju.

V obdobju jeseni boš tako okrepila pljuča in imunski sistem, vzpostavila trdno zdravje in se zaščitila pred zunanjimi negativnimi vplivi. Hkrati boš uravnovesila svoj notranji čustveni svet in se iz stabilnega stebra lažje odpirala lepemu. 

V daoistični tradiciji prakticiranje določene tehnike skozi daljše obdobje prinese kvalitetne in dolgotrajne rezultate.

Vsak dan boš s posebnimi tehnikami, ki ti ne bodo vzele veliko časa, krepila moč svojih pljuč in imunskega sistema, postavljala boš svoj notranji steber stabilnosti in trdnosti ter čistila svoj notranji čustveni svet. Na tak način boš potovala globoko vase, vzpostavila stik s svojo resnično esenco in začutila ljubezen do sebe in sočutje do sveta. Povezovala boš maternico s srcem in umom ter negovala ter uravnovešala Jin in Jang energijo znotraj sebe. 

S posebnimi tehnikami boš krepila spolno in vitalno energijo ter razvijala duhovno esenco.

Z močnimi invokacijami, čistilnimi tehnikami in meditacijami si boš povrnila in okrepila zdravje, mladostnost in vitalnost.

 

Program bo potekal v obliki druženja v živo prek spleta ter v obliki video in pdf vsebin. 

1. Plemenska druženja (različne teme, V&O)
2. Seksualne skrivnosti Belih tigric za pomlajevanje
3. Dao ženska vadba

4. Dihalne tehnike za močna pljuča

5. Tehnike za čiščenje notranjega čustvenega sveta

6. Tehnike za vzpostavljanje zdravja

7. Tehnike za zaščito

8. Meditacije 

 


Trajanje: 8 tednov
Cena: 234 eur

Program sem oblikovala in te bom skozi njega vodila:

mag. Mojca Tavčar, Dao vaditeljica in učiteljica Hatha joge

Dobrodošla v pleme Belih tigric!

Čaka te bogata vsebina:
❤️ Dihalne tehnike
❤️ Tehnike za čiščenje čustev
❤️ Tehnike za zaščito
❤️ Zdravilne akupresurne točke
❤️ Tehnika moksanja
❤️ Skrivne pomlajevalne seksualne tehnike Belih tigric
❤️ Plemenska druženja - srečanja prek spleta
❤️ Dao vadba za ženske
❤️ Meditacije
❤️ Odgovori na vprašanja
❤️ Podpora
Program:
🖇 V 8 tednih se bomo ženske družile in na voljo boš imela video in pdf vsebine:
🖇 Plemenska druženja Belih tigric

🖇 Seksualne skrivnosti Belih tigric za pomlajevanje

🖇 Dao ženska vadba
🖇Dihalne tehnike
🖇Čistilne tehnike notranjega čustvenega sveta
🖇 Pomembne akupresurne točke
🖇Meditacije
🖇 Video vsebine
🖇 Pdf vsebine
Informacije:
🖇 Trajanje: 8 tednov
🖇 Cena: 234 eur
 Vsebine ti bodo na voljo v času programa in še 4 tedne po zaključku, tako lahko spremljanje prilagodiš svojim potrebam.
 
Vabim te, da se pridružiš plemenu Belih tigric!
 
Z ljubeznijo ❤️
 
Mojca
Kaj je Šola Belih tigric za nego ženske energije prinesla udeleženkam: 

"Mojca, to sem verjetno iskala skozi celotno odraslo življenje, pa mi je bilo dano, da sem našla. Moram ti priznati, da se počutim samozavestnejšo, notranje izpopolnjeno. Zame je največji napredek, da se fokusiram nase in poslušam sebe, pa ne iz egoizma. LILI SE IMA PRI 53 LETIH RADA. Ne iščem potrditve v okolici in partnerskem odnosu (mimogrede, vedno sem krivdo prevzemala nase, da je kaj narobe z mano, ker intima ne deluje, kot bi si jaz ŽELELA). Odkar gradim temelje in negujem spodnji dan tien, se prebujam. Postajam spet to, kar sem nekoč že bila in čutila. Osvobodila sem se občutka krivde. Jaz sem popolnoma Ok. Z mano ni bilo nikoli nič narobe. O, katarza, da sem to spoznala. Mislim, da delujem tudi na okolico drugače, z drugačno energijo. Sodelavka je pokomentirala, da sem bolj "sarf in gajstna" kot kompliment. Skratka, Lili se je prebudila kot Trnuljčica iz globokega spanja in končno zaživela. Juhu!" (Lili)

"Pred dvema mesecema sem slučajno naletela na spletni program Bele tigrice. Ker sem že od prej okvirno poznala zadevo, sem se odločila, da se tokrat pridružim tej skupini. Mojčina navodila so zelo jasna in nazorna, tako da vajam ni težko slediti. Seveda pa je potrebno vložiti nekoliko lastnega časa in vztrajnosti, da se pokažejo rezultati. In so se pokazali in to že po slabih dveh mesecih srkanja lune, moksanja, uporabe Joni jajčka in savne ter rednega izvajanja zdravilnih zvokov, se je začela moja menstruacija uravnavati z Luninimi cikli. Poleg tega so se mi zmanjšale bolečine in glavobol pred menstruacijo, ki je postala tudi blažja in krajša. Pa tudi počutje se je zelo spremenilo; postala sem bolj mirna, prijazna in vesela. Tako da vabim dekleta vseh starosti, ki si želijo spremembe počutja in jim ni odveč nameniti nekaj časa zase, da se nam pridružijo. Imamo se fajn." (Tanja)

"Mojca, jaz se spreminjam na vseh nivojih mojega življenja. Sem zadovoljnejša sama s sabo. Premorem več samozavesti in všeč sem si in to energijo tudi oddajam okolici in me drugače sprejemajo. Govorim na poslovnem področju. Ne prehitevam in ne vem, kako se bo razvijal partnerski odnos. Ja, seveda nadaljujem in se neskončno veselim dela na sebi kljub mojim letom. Nikoli ni prepozno." (Lili)

"Veliko sprememb se mi dogaja in tolikšne ljubezni do sebe nisem nikoli čutila oziroma si je nisem dovolila." (Lili)
bottom of page