top of page
Moje ime je Mojca. Ime sem dobila po Mojci iz Kekca. Menda sem bila tudi jaz vedno pogumna in samostojna, tako so mi povedali. Pa samosvoja in trmasta tudi. Takšna sem še danes, le da sem trmo spremenila v vztrajnost. Ker pa sem kot otrok bila emocionalna spužva, nimam veliko spominov iz otroštva. To me je vodilo na posebno življenjsko pot osebne rasti, samozavedanja in samočutenja. Vse poti me vodijo v delo s telesom - telo nam je dostopno in z njim lahko delamo. Pri nekje 17-ih sem se začela spraševati, kako se lahko spreminjam in hkrati ostanem jaz. Na poti osebne rasti sem spoznala mnogo tehnik in metod, ki so me pripeljale do mene same - da čutim in razumem sebe, svoje telo in čustva. Danes vem, da ko lupim vse tisto, kar nisem, postajam vedno bolj JAZ. In to znotraj mene ŽARI.

Verjamem, da se lepota, sreča in ljubezen še množijo, če jih delimo z drugimi. Verjamem tudi, da ima vsak izmed nas potencial, da živi srečno, mirno in harmonično življenje. Ker sama z vsakim dnem bolj ustvarjam takšno življenje, želim svoje izkušnje in znanje deliti tudi s tabo.

Vabim te, da se mi pridružiš na popotovanju skozi življenje, naj bo pisan vrtiljak, divji vlakec ali vznemirljiva gugalnica. Kakorkoli, naj bo barvito, polno in tvoje!

Z ljubeznijo,

Mojca 

FB%2520dogodek%25201200x628%2520(7)_edit
bottom of page