top of page
Dobrodošel/la na terapiji, ki ti bo pomagala do življenja, v katerem boš v polnosti živel/a svojo avtentičnost in lahkotno uresničeval/a vse svoje potenciale. 
psiholosko svetovanje.jpg

Si se znašel/la v čustveni ali duševni stiski in si želiš podporo?

 

Psihološko energijska terapija predstavlja kombinacijo klinične psihologije, energijske psihologije in šamanskega dela.

 

Terapija vključuje poglobljen ciljno usmerjen psihološki pogovor, postavitev jasne namere in energijsko podprto zdravljenje prepoznanih toksičnih vsebin na vseh ravneh tvojega bitja in skozi vse prostore, čase in dimenzije.​

zvočna terapija.jpg

Potrebuješ podporo pri fizičnem ali čustvenem zdravljenju? 

Zvočna terapija, masaža s tibetanskimi skledami, je starodavna oblika zdravljenja, popolne regeneracije in vzpostavljanja ravnovesja v fizičnem, psihičnem in energijskem telesu.  

Terapija prinese globoko sproščenost, močno obnovo telesa, mirnost čustev in jasnost uma.

Access Bars terapija.png

Bi rad/a naredil/a spremembo v življenju? 

​Pa ne veš, kje ali kako začeti? ​

Z Access Bars bo prvi korak lahkotnejši!

Lahko izbiraš med Access Bars tretmajem (75 min) ali Access Bars s svetovanjem (120 min), ki poleg Access Bars tehnike vključuje tudi svetovalni psihološki pogovor ter preprosta praktična orodja za vsakdanjo rabo, s katerimi boš začel/a usmerjati svoje življenje v željeno smer. 

 Access Bars je nežna terapija z močnimi učinki in na energijski ravni spreminja vzorce v našem življenju, ki jih ne potrebujemo in nam ne služijo več.

Celostna terapija1 .png

Kako je Celostna terapija doprinesla klientom: 

''Hvala Mojca, za prečudovito prvo izkušnjo z Acces Barsi. Čutila sem močan pretok energije. Predvsem sem čutila intenzivno dogajanje na predelu trebuha in širjenja v glavi. Blokada na področju grla, katere se zavedam že dolgo časa, se je sprostila. Po terapiji sem sproščena in polna energije.

Bi pa rada povedala, da mi je bila zelo všeč tudi tvoja prijaznost, mehkoba in topla energija. Toplo priporočam vsem. Hvala še enkrat za čudovito izkušnjo. Še pridem.'' (Ana, Ljubljana)

''Moja izkušnja z zvočno terapijo pri Mojci je bila zelo lepa, a hkrati tudi močna. Všeč mi je bilo, da sva se pred samo terapijo pogovorile, kjer mi je tudi lepo razložila vse pomembno. Zvoki in vibracije so mi bile kot balzam za mojo dušo in ravno to, kar sem rabila. Hvala, da si me slišala in začutila.

Mojca je srčna, topla in oseba, ki ji lahko zaupaš. Vesela sem, da so se najine poti prekrižale. '' (Sandra, Ljutomer)

bottom of page