top of page
Search

💞 Pogovor z nekom, ki razume 💞

Vedno sem se v pogovoru znala vživeti v občutke osebe, s katero sem se pogovarjala. Včasih celo preveč...


In nisem vedno znala ločiti mojih občutkov in občutkov druge osebe. Počasi sem se učila ločevati in razumeti in še vedno se učim.


A sedaj se znam vživeti v občutke osebe, jih ločiti od mojih občutkov, in ji predati svoje videnje in znanje ter izkušnje iz dela na sebi, ki traja že več kot 18 let. Nekdo mi je rekel - že 18 let! To si pa že znanstvenica!


V resnici sem, sem odvrnila. Iz klinične psihologije sem na temo Biodanze, gibalno plesne tehnike za osebno rast, tudi pridobila znanstveni naziv. V resnici sem znanstvenica na področju osebne rasti 📷:)

Pa se tega do tistega trenutka še sama nisem zavedala.


Poskušam razumeti življenje, ljudi, svet - svet okoli sebe, svet v sebi, svet v drugih. In spoznavam vse to, vsak dan bolj.


Neprestano se izobražujem, obiskujem tečaje, predavanja, berem, gledam navdihujoče posnetke. Preprosto obožujem in občudujem vrlinske ljudi z jasno vizijo, ki jo tudi realizirajo! Ker toliko dajejo svetu, iz sebe iz srca! In se toliko naučim od njih, so vir navdiha 😍


In kaj lahko jaz dam svetu, tebi?


Včasih se enostavno znajdemo v začaranem krogu svojih občutkov, vzorcev, navad in prepričanj. Ne vidimo izhoda, ujeti smo v svoje misli, v svoje vzorce razmišljanja in delovanja, v svoja prepričanja.


In potrebujemo pogled od zunaj. Pri tem nam koristi pogovor z nekom, ki ni ujet v ta naš osebni čustveni svet - ki nam megli pogled. Potrebujemo pogovor z nekom, ki lahko pogleda preko in vidi od zunaj situacijo drugače, lahko predlaga drugačen pogled, drugačno delovanje in drugačne rezultate.


Po Einsteinu je definicija norosti vedno znova in znova ponavljati isto stvar in pričakovati drugačne rezultate.


Smiselno, kajne?


Pa vendar mi v življenju počnemo ravno to - delamo iste stvari, delujemo na enak način, ponavljamo svoje vzorce, delujemo iz navade ... in - PRIČAKUJEMO DRUGAČNE REZULTATE!


Einstein je še rekel: "Nobenega problema se ne more rešiti iz istega zavedanja, kot ga je to ustvarilo."


To pomeni, da moramo spremeniti svoje zavedanje in dejansko začeti delovati drugače, če želimo v življenju doseči drugačne rezultate!


Da se vrnem na vprašanje, ki sem ga zastavila - kaj lahko jaz ponudim tebi in svetu?


Drugačen pogled.

Drugačno zaznavanje.

Spremenjeno zavedanje.

Drugačno doživljanje.


In REZULTAT bo drugačen.


Oseba mi je na začetku pogovora rekla, da mu niso blizu psihologi, da so preveč naučeni in ne razumejo življenja.

Po eni uri pogovora pa sem od iste osebe slišala tole:

"Mojca, presenetila si me. To ni bil pogovor s psihologom. To je bil pogovor z nekom, ki razume. Hvala. Dala si mi veliko za premisliti."


Če si želiš tudi ti pogovora z mano in osebne rasti, da postaneš najboljša verzija sebe - vabljen/a na uvodni pogovor za BEST SELF COACHING pod mojim okriljem.


Kaj dobiš? 💥 10 individualnih srečanj 💥 2x Access Bars terapijo 💥💞 SVEŽ POGLED, DRUGAČNO DELOVANJEIN ŽELENE REZULTATE V SVOJEM ŽIVLJENJU 💥ob enkratnem plačilu prejmeš dodatno srečanje gratis

💥💥💥💥💥💥💥


Za prijavo in rezervacijo termina piši na drustvopotsrca@gmail.com ali pokliči 041 821 401.28 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page