top of page
Search

💞LJUBEZEN💞

Pred 14 leti sem obiskala Indijo :) do takrat, pač glede na navade in vzorce, skoraj nisem poznala brezmesnega obroka. Po skoraj dvomesečnem potepanju po Indiji sem spoznala - ne le da se da živeti brez mesa, ampak da se brez mesa počutim celo mnogo mnogo bolje!


Da imam več energije in volje do življenja!


Kasneje sem ugotovila, da imam tip krvi, ki je značilen za rastlinojedce in da je torej to, da se brez mesa počutim bolje, čisto logično.


Ker sem iz družine in kraja, celo države, kjer je (v tem časovnem obdobju) normalno (statistično gledano - normalna porazdelitev po Gaussovi krivulji - torej normalno pomeni tisto, kar je najbolj gosto razporejeno - v tem primeru najbolj pogost način obnašanja v družbi) jesti meso, sem od takrat, ko nisem več jedla toliko mesa, dobivala različna vprašanja.


Si vegetarijanka?

Ne, nisem vegetarijanka. Samo ne jem mesa.

(Ker ne maram etiket.)


Sploh ne ješ mesa?

Takrat sem odgovorila:

Ga jem, če mi zapaše. Poslušam svoje telo in če začutim, da potrebujem meso, ga pojem.


No ... čez nekaj let, ko je v mojem kraju to prišlo naokoli, sem izvedela, da sem čudna - ker mi telo govori in se z njim pogovarjam.


Danes ... pa se o tem že veliko govori in se poudarja, kako pomembno je, da poslušamo sebe in svoje telo. In to upoštevamo in ravnamo v skladu s tem, kar čutimo.


Enako čutim danes - ko sem zapisala prejšnji post o LJUBEZNI - le da se besede prek spleta hitreje širijo kot nekoč od ust do ust. 🙃


Danes enako čutim, da je pomembno, da povem, da je LJUBEZEN energija vesolja - da je to bog, svetloba, energija, vir... kakorkoli že poimenujemo.


Da je pomembno, da jo začutimo v sebi in delujemo iz nje. Ker mi smo ljubezen. Jaz sem ljubezen, ti si ljubezen. In vse, kar naju obdaja, je ljubezen.


Nasprotje ljubezni je strah - ko delujemo iz strahu, ne delujemo iz ljubezni. In takrat ne slišimo sebe. Takrat slišimo strahce. In morda delamo tudi kaj, kar ni dobro za nas ali koga drugega poleg nas.


S-LOVE-nija je dokaz, da je ljubezen najmočnejša sila in premika ne le meje, ampak svetove!


Ohranja življenje 💞


Stay in-love, my friends. Zaljubljeni v življenje, v ljubezen samo.





16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page