top of page
Search

💞Celostni pristop v Društvu Pot srca 💞

V Društvu Pot srca skrbimo za celostni pristop k zdravemu in kvalitetnemu načinu življenja, zato lahko izbirate med različnimi vadbami in terapijami.


Poleg tega verjamemo, da naše fizično telo potrebuje ustrezno podporo, zato ponujamo tudi izdelke, ki temeljijo na ALOE VERI. 🍃


Aloe vera je čudežna rastlina, ki naš organizem očisti toksinov in ga hkrati nahrani z bistvenimi minerali in vitamini, ga navlaži in okrepi.


Vsi izdelki Aloe vera Forever Living so osnovani na aloe veri, so pod stalnim nadzorom kakovosti ter v konstantnem procesu razvoja z raziskavami in izboljšavami, zato jih priporočamo kot odlično podporo našemu zdravju.


Gel aloe vera lahko pijemo, lahko ga nanesemo na kožo, kreme nam pomagajo odpravljati bolečine in vnetja, prehranska dopolnila pa naš organizem nahranijo s tistim, česar nam primanjkuje. Odlično poskrbi tako za našo kožo, jo navlaži in nahrani, kot za naše notranje organe, ki jih prečisti in nahrani.


Med najbolj iskanimi izdelki so:


- kozmetični izdelki: deodorant, zobna pasta, mazilo za ustnice, sončna krema, krema za obraz, serum za obraz, vlažilna krema, hladilni gel, vroča krema, First spray ...


- prehranski dodatki: vitamin B12, vitamini za otroke, vitamin C, Omega3, Vitolize, maca, ginko, kolagen ...


- napitki: gel aloe vere (navadni, z brusnico ali z breskvo), fabx (energijski napitek), Forever freedom, čaj


- čebelji izdelki za dvigovanje odpornosti


- paketi za čiščenje telesa: Clean9, FIT15, Vital


- univerzalno čistilo


in še mnogo drugih 🍃✨💞


Vse izdelke si lahko pogledaš na: https://webshop.forever.si/


Postanimo najboljša verzija sebe in zasijmo z vsem svojim žarom! ✨✨💞💞💞✨





7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page