top of page

Psihološko energijska terapija

Psihološko energijska terapija predstavlja kombinacijo klinične psihologije, energijske psihologije in šamanizma.

Psihološko in energijsko podprta terapija zdravilno in podporno deluje na vseh ravneh: 

- zavedno,

- nezavedno,

- duša,

- avra,

- fizično telo in

- skozi čakre.

Terapije izvajam mag. Mojca Tavčar, 

sociologinja in magistrica klinične psihologije, certificirana učiteljica joge in biodanze (gibalno plesna terapevtska tehnika za osebno rast),

Dao vaditeljica, Access Bars ter praktikantka Energijske psihologije in Šamanizma.

Si se znašel/la v čustveni ali duševni stiski in si želiš podporo?
 

Bi rad/a naredil/a spremembo v življenju, pa ne veš, kje ali kako začeti?

Tu sem zate, da te podprem in ti nudim pomoč!

 

S Psihološko energijsko terapijo!

~

Kako poteka Psihološko energijska terapija?

 

Psihološko energijska terapija vključuje psihološko svetovanje in energijsko zdravljenje prepoznanih toksičnih vsebin.

 

S poglobljenim ciljno usmerjenim psihološkim pogovorom bova najprej raziskala/i, na katerem področju želiš napredek in kaj v življenju želiš spremeniti ter nato poiskala/i toksična prepričanja in druge notranje omejitve, ki ti na izbranem področju onemogočajo, da bi polno živel/a svoje želje in potenciale.

V telesu imamo shranjene vse pretekle izkušnje in vse informacije, zato bova z mišičnim testiranjem prek tvojega telesa in energijskega polja ves čas terapije preverjala/i tvojo resnico. 

Določila/i bova namero, ki jo želiš vpeljati v svoje življenje, in nato z energijskim zdravljenjem pozdravila/i vse, kar ovira uresničitev te namere.

 

Energijsko zdravljenje poteka na vseh ravneh tvojega bitja (zavedno, nezavedno, duša, avra, fizično telo in skozi čakre) ter skozi vse prostore, čase in dimenzije. 

Tako boš začel/a ustvarjati takšno življenje, kot si ga želiš in ti je namenjeno!

 

Na vseh področjih življenja lahko cvetiš in živiš, kot si želiš, in prav vsakemu od nas to pripada! 

Kaj vključuje Psihološko energijska terapija ?

Psihološko energijska terapija vključuje psihološko svetovanje in energijsko zdravljenje. Začnemo s ciljno usmerjenim psihološkim pogovorom, na katerem boš dobil/a globlji vpogled v svoj notranji svet in na stvari boš lahko pogledal/a iz nove perspektive. Določila/i bova namero, ki jo želiš vpeljati v svoje življenje, in nato z energijskim zdravljenjem pozdravila/i vse, kar ovira uresničitev te namere. Energijsko zdravljenje poteka na vseh ravneh tvojega bitja in skozi vse prostore, čase in dimenzije. Terapija vključuje tudi sprotno preverjanje na telesni in energijski ravni. 

Informacije: 

Terapija traja 60 minut, cena je 65 € in vključuje psihološki pogovor z določitvijo jasnega cilja, energijsko zdravljenje in mišično testiranje.

Glede na potek terapije se čas ustrezno podaljša, vsakih dodatnih 10 minut stane 10 €. 

Po prvem obisku se dogovorimo o nadaljnjih srečanjih (način dela in pogostost srečanj). 

psiholosko svetovanje.jpg
Access Bars terapija.png

Izkušnje po Psihološko energijski terapiji: 

"Vau, dobila sem totalno nov vpogled na to, kar se mi v življenju dogaja. Nikakor nisem videla poti iz začaranega kroga, v katerem sem se vrtela. Že po eni terapiji pa se mi je odprl nov svet, videla sem povezave, ki jih nisem prej na nobeni terapiji. Z vsako terapijo grem globlje in čutim več varnosti in ljubezni znotraj sebe." (Anja, Kamnik)

 

"Noro, kaj delava. Moje življenje je bolj lahkotno z vsako najino terapijo. Za spremembo sem potrebovala najin način dela. Klasične terapije enostavno niso delovale." (Alenka, Grosuplje)

 

bottom of page