Potrebuješ podporo pri fizičnem ali čustvenem zdravljenju? ​

​​

Zvočna terapija s tibetanskimi skledami je starodavna oblika popolne regeneracije in vzpostavljanja ravnovesja.

 

Zvok in vibracije, ki jih ustvarjajo kovinske sklede, omogočajo globoko sprostitev in harmonizacijo telesa, čustev in uma. Usklajujejo energije, kar omogoča vzpostavljanje ravnovesja in spodbuja samozdravljenje na vseh nivojih našega bitja. Prodirajo zelo globoko in harmonično delujejo tako na celični ravni našega fizičnega telesa kot na ravni našega čustvenega sveta.

 

Telo se regenerira, sproščajo se fizične bolečine, odpira se pretok energije, zdravijo se čustvene rane, odpravljajo se blokade in napetosti, uravnoveša se delovanje čaker, harmonizirata se leva in desna možganska polovica. Odpravlja se stres na vseh nivojih in iz telesa se čistijo toksini.

Vibracija in zvok skled potujeta tja, kjer jo potrebujemo. Kjer je blokada, se ustavi in jo preobrazi, odpravi. Tako vedno prejmeš natanko tisto, kar tisti trenutek potrebuješ.

Posebnost tibetanskih posod je, da se jih lahko uporabi tudi za polaganje na telo, tako vibracija prodre še globlje v telo in deluje na vseh nivojih našega bitja.

Po terapiji boš občutil/a globoko sproščenost, močno obnovo telesa, mirnost čustev in jasnost uma.

 

Informacije: 

Zvočna terapija traja od 15 do 30 minut, cena je 30 €. 

zvočna terapija.jpg
zvočna kopel s tibetanskimi skledami1.jpg

Izkušnje po Zvočni terapiji s tibetanskimi skledami: 

"Med terapijo sem čutila vibracije po celem telesu, začelo se je pri nogah in šlo na celo telo. Po prvi terapiji se kar nisem mogla nehati smejati in po vsaki terapiji se vedno odlično počutim! V meni se prebudita radost in veselje do življenja." (Amalija, Trzin)

"Neverjetno, ob igranju skled se mi naježi celo telo. Vem, da gredo vibracije globoko in zdravijo celo moje bitje." (Lara, Kamnik)