Srčna in Sočna:
100-dnevna obnova ženske spolne energije in vitalnosti 
Spletna vadba

FB dogodek 1200x628 (7).png

Popolna 100-dnevna obnova ženske spolne energije in vitalnosti!

Spolna energija je najmočnejša sila v naravi, zaradi nje obstaja in se ohranja življenje. Neposredno se pretvarja v močno življenjsko silo, ki nam daje vitalnost. In iz nje se rodi naše duhovno bistvo, ljubezen do sebe in sveta.

V 100 dnevni praksi boš krepila spolno energijo in se boš vsak dan počutila bolj in bolj polno življenja in popolnoma prerojeno.

Povrnila si boš mladostnost in vitalno življenjsko energijo. Okrepila boš mladostno sočnost in pristno žensko srčnost odprtega srca.

S tabo bom delila skrivne tehnike, ki jih daiostične mojstrice nesmrtnosti, Bele tigrice, uporabljajo za pomlajevanje, kultivacijo spolne energije in negovanje vitalnosti ter duhovni napredek, ki naravno sledi.

Bele tigrice s preprostimi vajami in tehnikami, ki jih bom delila s tabo, ohranjajo mladosten videz, popolno vitalnost, zdravje in dosegajo visok nivo duhovnega razvoja.

Skupaj bomo 100 dni, od 23. junija do 23. septembra.

100 dni v daoistični tradiciji velja za obdobje, ko prakticiranje določene tehnike prinese kvalitetne in dolgotrajne rezultate.

Z vsakodnevno masažo prsi se boš nežno povezovala s sabo in vzpostavila globok stik s sabo ter razvijala ljubezen do sebe in sočutje do sveta. Povezovala boš srce in um ter negovala ter uravnovešala Jin in Jang energijo znotraj sebe. Svoje srce boš odprla energiji ljubezni.

S posebnimi tehnikami boš krepila spolno in vitalno energijo ter razvijala duhovno esenco.

Z močnimi invokacijami, čistilnimi tehnikami in meditacijami si boš povrnila in okrepila zdravje, mladostnost in vitalnost.

 

Skozi 100 dni se bomo v živo prek spleta družile v treh tematskih sklopih:

1. Plemensko druženje srčnih in sočnih žensk
2. Seksualne skrivnosti Belih tigric za pomlajevanje
3. Dao ženska vadba

 

Na voljo ti bo tudi video in pdf gradivo.

Začetek: 23. junij
Trajanje: 100 dni
Cena: 147 eur

Program sem oblikovala in te bom skozi njega vodila:

mag. Mojca Tavčar, Dao vaditeljica in učiteljica Hatha joge

Dobrodošla v pleme srčnih in sočnih žensk!

Vsebina:
❤️ Samomasaža prsi
❤️ Tehnike za čiščenje čustev
❤️ Skrivne pomlajevalne seksualne tehnike Belih tigric
❤️ Plemensko druženje - srečanja prek spleta
❤️ Dao vadba za ženske
❤️ Meditacije
❤️ Odgovori na vprašanja
❤️ Podpora
Program:
🖇 V 3 mesecih se bomo srčne in sočne ženske družile v 3 tematskih sklopih:
🖇 Plemensko druženje srčnih in sočnih žensk

🖇 Seksualne skrivnosti Belih tigric za pomlajevanje

🖇 Dao ženska vadba
🖇 Na voljo boš imela 3 sklope video vsebin:
🖇Video vsebine samomasaže prsi
🖇Video vsebine čistilnih tehnik notranjega čustvenega sveta
🖇Video vsebine z meditacijami
Informacije:
🖇 Začetek: 23. junij
🖇 Trajanje: 100 dni
🖇 Cena: 147 eur
 Vsebine ti bodo vedno na voljo, tako jih lahko spremljaš kadarkoli in spremljanje prilagodiš svojim potrebam.
 
Vabim te, da se pridružiš plemenu srčnih in sočnih žensk!
 
Z ljubeznijo ❤️
 
Mojca
Kaj je Šola Belih tigric za nego ženske energije prinesla udeleženkam: 

"Mojca, to sem verjetno iskala skozi celotno odraslo življenje, pa mi je bilo dano, da sem našla. Moram ti priznati, da se počutim samozavestnejšo, notranje izpopolnjeno. Zame je največji napredek, da se fokusiram nase in poslušam sebe, pa ne iz egoizma. LILI SE IMA PRI 53 LETIH RADA. Ne iščem potrditve v okolici in partnerskem odnosu (mimogrede, vedno sem krivdo prevzemala nase, da je kaj narobe z mano, ker intima ne deluje, kot bi si jaz ŽELELA). Odkar gradim temelje in negujem spodnji dan tien, se prebujam. Postajam spet to, kar sem nekoč že bila in čutila. Osvobodila sem se občutka krivde. Jaz sem popolnoma Ok. Z mano ni bilo nikoli nič narobe. O, katarza, da sem to spoznala. Mislim, da delujem tudi na okolico drugače, z drugačno energijo. Sodelavka je pokomentirala, da sem bolj "sarf in gajstna" kot kompliment. Skratka, Lili se je prebudila kot Trnuljčica iz globokega spanja in končno zaživela. Juhu!" (Lili)

"Pred dvema mesecema sem slučajno naletela na spletni program Bele tigrice. Ker sem že od prej okvirno poznala zadevo, sem se odločila, da se tokrat pridružim tej skupini. Mojčina navodila so zelo jasna in nazorna, tako da vajam ni težko slediti. Seveda pa je potrebno vložiti nekoliko lastnega časa in vztrajnosti, da se pokažejo rezultati. In so se pokazali in to že po slabih dveh mesecih srkanja lune, moksanja, uporabe Joni jajčka in savne ter rednega izvajanja zdravilnih zvokov, se je začela moja menstruacija uravnavati z Luninimi cikli. Poleg tega so se mi zmanjšale bolečine in glavobol pred menstruacijo, ki je postala tudi blažja in krajša. Pa tudi počutje se je zelo spremenilo; postala sem bolj mirna, prijazna in vesela. Tako da vabim dekleta vseh starosti, ki si želijo spremembe počutja in jim ni odveč nameniti nekaj časa zase, da se nam pridružijo. Imamo se fajn." (Tanja)

"Mojca, jaz se spreminjam na vseh nivojih mojega življenja. Sem zadovoljnejša sama s sabo. Premorem več samozavesti in všeč sem si in to energijo tudi oddajam okolici in me drugače sprejemajo. Govorim na poslovnem področju. Ne prehitevam in ne vem, kako se bo razvijal partnerski odnos. Ja, seveda nadaljujem in se neskončno veselim dela na sebi kljub mojim letom. Nikoli ni prepozno." (Lili)

"Veliko sprememb se mi dogaja in tolikšne ljubezni do sebe nisem nikoli čutila oziroma si je nisem dovolila." (Lili)