AKTUALNI DOGODKI:

KAKO DO ZDRAVJA IN VEČ ENERGIJE SPOMLADI - praktična delavnica

March 05, 2020

Vabljen/a na prebuditev pomladne energije v svojem telesu na delavnici Kako do zdravja in več energije spomladi, ki bo 6.3. ob 20.00 v dvorani Marjance Ručigaj v Trzinu! 
Pomlad je čas organa jeter in elementa lesa. To je energija ustvarjalnosti, rasti in razširjanja v vse smeri. Barva jeter je zelena barva – tako kot narava postaja sveže zelena, brsti in buhti, tako se energija rasti, ustvarjalnosti in napredka spomladi prebuja znotraj nas.

Na delavnici se boš naučil/a, kako lahko delaš prave stvari ob pravem času in s tem maksimalno poskrbiš za svoje zdravje in visoko raven življenjske energije.

Prejel/a boš veliko praktičnih napotkov, kako na enostaven način poskrbiš za zdravje svojih notranjih organov v skladu z modrostjo in načeli kitajske tradicionalne medicine.

Z enostavnimi tehnikami boš na delavnici očistil/a in okrepil/a svoja jetra. Spoznal/a boš, kako se izogneš spomladanski utrujenosti in v pomlad vstopiš poln/a energije, svež/a in prebujen/a!

Nova znanja, ki jih boš prejel/a na delavnici, ti bodo doprinesla k večji umirjenosti in hkrati večji ravni energije v tvojem vsakdanjem življenju.

Vabljen/a na prebuditev pomladne energije v svojem telesu, 6.3., v dvorano Marjance Ručigaj v Trzin.

Prijava je obvezna, zaradi omejenega števila mest. Prijaviš se lahko do 5. marca preko zasebnega sporočila ali e-mail naslova: drustvopotsrca@gmail.com.

Priporočljiva donacija je 10 eur.

Vabim te, da si več o spomladanskem obdobju, organu jeter in energiji lesa, prebereš v mojem novem blogu: https://www.potsrca.si/post/kako-do-zdravja-in-ve%C4%8D-energije-spomladi

Pozdravček,

mag. Mojca Tavčar

REGENERATIVNA AROMA JOGA Z ETERIČNIMI OLJI - delavnica

March 26, 2020

Kaj: Regenerativna aroma joga z eteričnimi olji
Kje: Trzin
Kdaj: Sobota, 27.3., 19.00 - 22.30 
Prijave sprejemamo do 25.3. na naslov: drustvopotsrca@gmail.com ali na telefonsko številko: 041 821 401
Vabim te, da si vzameš čas zase, se sprostiš in napolniš z novo energijo.

Na delavnici regenerativne aroma joge z eteričnimi olji bomo z enostavnimi položaji in nežnim dihom popolnoma sprostili telo, um, in duha.

Naše telo bomo podprli z joga blazinami, odejami, kockami in trakovi, vsi pripomočki ti bodo na voljo v studiu. To ti bo omogočilo, da boš odložil/a vso težo, ves stres in skrbi.

Po delavnici se boš počutil/a notranje umirjenega/o, globoko sproščenega/o in stabilnega/o. Vadba bo doprinesla tudi k povečanemu pretoku energije, zato boš imel/a več energije v vsakodnevnem življenju.

Tukaj bom zate, da poskrbim, da boš vsak položaj lahkotno izvedel/la, da ti bo v njem udobno in boš občutil/a popoln mir.

Vabljen/a na globinsko sprostitev in umiritev svojega telesa in uma, 27.3., v Trzin.

Delavnica je primerna tako za čiste začetnike kot za nadaljevalce.

Prijava je obvezna, zaradi omejenega števila mest. Prijaviš se lahko do 25. marca preko e-mail naslova: drustvopotsrca@gmail.com ali telefonske številke 041 821 401.

Prispevek za 2,5 urno delavnico je 30 eur.

Ob zgodnji prijavi do vključno 9.3. prejmeš praktično darilce (v vrednosti 5 eur).

Za redne člane pa velja posebna cena delavnice 26 eur in praktično darilce ob zgodnji prijavi do 9.3. (v vrednosti 5 eur).

Vabim te, da si več o tem, zakaj je sprostitev tako zelo pomembna, prebereš v mojem novem blogu:
https://www.potsrca.si/post/zakaj-je-sprostitev-tako-zelo-pomembna

Pozdravček,

Hatha joga učiteljica, mag. Mojca Tavčar
Please reload

Društvo Pot Srca, Telefon: 041 821 401, E-pošta: drustvopotsrca@gmail.com
Davčna številka: 71172092, TRR: SI56 6100 0000 8116 919

© 2017, last update 9.2.2021 by Društvo Pot Srca

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now